Sunday, July 31, 2011

Notepad++ File Association

DOWNLOAD NOW
--------------------------------------------

Name: Notepad++_File_Assoc.exe

License: GPLv3

Description: Associates file extensions to Notepad++. It directly associate editable unknown file types to Notepad++. And Adds a context menu of "Edit++" to known file types.

--------------------------------------------

Update: Notepad++ is now added to default program list  here is the video and new Download linkNotepad++ Supports about 50 file extensions. Notepad++ supports several Languages but we are sometimes unable to determine which file it can EDIT. Therefore we have developed an installer which associates different extension to notepad++. It associates the extension smartly without altering the preferences of the user(Eg. Preferences on Visual Basic, Dreamweaver) File extension which are'nt associated to any program will be directly associated with Notepad++. The once which are associated to some program, context menu of "Edit++" will be added to notify the it can be edited By notepad++. It will also resolve the association conflict of executable scripts as cmd, bat or vbs. Installer will only work if Notepad++ is Installed. It is licensed under GPLv3. Everyone is invited to modify the source which is available at PC Starters Project Page. The list File extension included in installer is given below


Text Files

ini, log, txt, text
C++ language Files
h, hpp, hxx, c, cpp, cxx, cc, m
Java & Pascal
java, class, cs, pas, inc
Web Scripts
html, htm, php, phtml, js, asp, aspx, css, xml
Public Scripts
sh, bsh, nsi, nsh, lua, pl, pm, py
Property Scripts
rc, as, mx, vb, vbs
Fortran, Tex, SQL
f, for, f95, f2k, tex, sql
Misc
mak, nfo, cmd, bat, reg

DOWNLOAD NOW

1 comment:

 1. dongtam
  mu moi ra hom nay
  tim phong tro
  http://nhatroso.com/
  nhac san cuc manh
  tổng đài tư vấn luật
  http://dichvu.tuvanphapluattructuyen.com/
  văn phòng luật hà nội
  tổng đài tư vấn luật
  thành lập công ty trọn gói
  http://we-cooking.com/
  chém gió
  trung tâm ngoại ngữ

  Triệu Tuệ Quang vội vàng nhìn Hỏa Lão nói, chẳng qua là nhìn thực lực Hỏa Lão, tựa hồ có chút thất vọng, một sao Đấu Thánh rất khó ngăn trở người đối diện, nhưng ngay Triệu Tuệ Quang khẽ nhìn vào người bên cạnh Hỏa Lão một cái, nhìn thấu Yến Hiểu Kỳ cấp chín Ma Pháp Sư, thực lực cũng như mình, lại thêm mấy đạo hơi thở, những người này thực lực không mạnh. Hắn lúc này thất vọng, nhóm người này không có một người nào, có thể trợ giúp mình ngăn trở đám người Kim lão quái.

  - Ha ha ha ha, Triệu Tuệ Quang, lần này ta xem ngươi chạy trốn nơi đâu.

  Kim lão quái, Nam Tương Tử, Bàn Thiên Lão Ma sau khi nhìn thấy nhóm người Nhạc Thành, khẽ đánh giá xuống, nhưng sau đó âm lãnh cười lớn, những người này thực lực cũng không có trở ngại, n thực lực không phải là mạnh, bọn họ cũng không để vào mắt.

  - Ngươi gọi là Triệu Tuệ Quang sao, nếu ta cứu ngươi, không biết có cái gì trọng tạ.

  ReplyDelete